MENS IN DE DOKTER

Persoonlijke coaching

Sommige vragen of thema’s bespreek je liever 1 op 1, kies dan voor persoonlijke coaching met Claire of Heleen. We zijn flexibel en stellen jouw vraag/behoefte centraal. We werken met verschillende werkvormen en modellen waaronder het DiSC model.

Voor wie? voor alle jonge medici (co-assistenten, A(N)IOS) die een bewuste keuze willen maken

Kosten: €120,- per gesprek

 

Training ‘Kiezen vanuit jezelf’

In deze training van 3 uur zet je de eerste stappen om vragen als: ‘wie ben ik?’, ‘wat wil ik?’ en ‘wat past bij mij?’ te onderzoeken. Hiermee ontdek je wat jij belangrijk vindt om een keuze te maken die bij je past. We maken onder andere gebruik van het DiSC model.

Deze training duurt 3 uur en vraagt een half uur voorbereidingstijd. Het studiemateriaal is inbegrepen en ontvang je bij de training zelf. Je kunt meedoen aan deze training als je in de Masterfase van de studie Geneeskunde zit.

Voor wie? voor alle jonge medici (co-assistenten, A(N)IOS) die een bewuste keuze willen maken

Kosten: neem contact met ons op; we plannen deze training op aanvraag

Op maat

We geven regelmatig workshops, trainingen en lezingen over keuzes maken voor universiteiten/ faculteit, ziekenhuizen en op verschillende symposia. Zo geven we bijvoorbeeld trainingen en co-lunches in het AMC, Alrijne Ziekenhuis en VuMC en gaven we workshops op het Medisch Interfacultair Congres, KNMG carrièrebeurs, het event ‘Jezelf Beter Maken’, VnVA carriereboost symposium en verschillende medische carrièredagen.

Voor wie? Universiteit/faculteit, ziekenhuis, co-raad, carrièredag, symposium, congres etc.

Kosten: we maken graag een offerte op maat op basis van uw wensen.

 

Kosten 

De meeste werkgevers hebben een budget beschikbaar voor de opleiding en ontwikkeling van het personeel. Als werknemer kun je hier aanspraak op maken voor coaching, training of opleiding. Vraag je werkgever of hij wil investeren in jouw groei.