MENS IN DE DOKTER

Solliciteren kun je leren!

Wanneer je weet wat voor een arts je wilt worden, dan wil je die AIOS plek natuurlijk ook binnenslepen. Wij helpen je graag om jouw eigen kwaliteiten helder te krijgen waardoor je zult opvallen in het sollicitatiegesprek. We geven concrete tools zodat jij echt jezelf kunt zijn tijdens het sollicitatiegesprek.

Sollicitatie boost | 1 op 1

In een individueel gesprek helpt Heleen je om jouw verhaal duidelijk en met eigenheid te formuleren. Hierdoor zul je opvallen tussen alle andere CV’s, maar wel op jouw eigen manier. Niet omdat je 3x een gouden medaille op de Olympische Spelen hebt bemachtigd maar gewoon omdat jij jij bent en je jouw verhaal goed over de bühne kan krijgen in een gesprek.

Meestal is 1 gesprek al genoeg om goed voorbereid jouw sollicitatie in te gaan. Tot nu toe zijn bijna alle mensen die met Heleen geoefend hebben ook aangenomen!

Kosten: Een gesprek van 1,5 uur kost €180,- (studenten krijgen 10% korting).

Sollicitatietraining ‘gaan voor die baan!’

Groepstraining (max 12 deelnemers) waarin we ingaan op jouw unieke combinatie van eigenschappen en kwaliteiten. Je gaat naar huis met concrete tools om zelfverzekerd jouw sollicitatie in te gaan.

Deze training plannen we een paar keer per jaar. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op.

Kosten? €50,-

Op maat 

We geven regelmatig workshops van 1-2 uur over solliciteren voor groepen tot 50 deelnemers. Zo werken we bijvoorbeeld samen met Aprove, de promovendi vereniging van het AMC, promovendi vereniging ICarVu van het VuMC en geven we workshops voor de honour studenten van het AMC.

Voor wie? Co-raad, promovendi-vereniging, carrièredag, symposium, congressen etc.