Keuze training

Persoonlijke coaching

Sommige vragen of thema’s bespreek je liever 1 op 1. Wil je jouw overwegingen, twijfels en mogelijkheden nog een keer uitgebreider bespreken? Kies dan voor persoonlijke coaching met Claire of Heleen. We zijn flexibel en zullen met jou samen bekijken waar je behoefte aan hebt en een traject samenstellen dat daarbij aansluit.

Kosten? €120 per gesprek

Instaptraining ‘Kiezen vanuit jezelf’

In deze training van 3 uur zet je de eerste stappen om vragen als: ‘wie ben ik?’, ‘wat wil ik?’ en ‘wat past bij mij?’ te onderzoeken. Heb je interesse in deze training? Neem dan contact met ons op.

Voor wie? voor alle jonge medici (co-assistenten, A(N)IOS) die een bewuste keuze willen maken
Kosten? €50 per training (inclusief cursusmateriaal)

Traject ‘Bepaal jouw koers’

Het traject sluit aan op de instaptraining ‘Kiezen vanuit jezelf’. Gedurende 2 maanden gaan we dieper in op jouw kernkwaliteiten, drijfveren en passie. In 3 avonden, met tussentijdse huiswerkopdrachten en een individueel eindgesprek bieden we een compleet pakket aan om een keuze te maken die helemaal bij jou past.

Voor wie? voor mensen die verdieping willen na de instaptraining ‘Kiezen vanuit jezelf’.
Kosten? €280 (inclusief cursusmateriaal)
Studiebelasting: 3x een avond van 3 uur, tussentijds huiswerk 30-45 minuten per keer

Workshops & lezingen

Voorbeelden van de afgelopen tijd:
Medisch Interfacultair Congres, Medische Carrieredagen op verschillende faculteiten, Event ‘Jezelf Beter Maken’ 8 oktober 2016, VnVA carriereboost symposium, speeddate events, workshop op de jonge onderzoekers dag, sollicitatie training rondom solliciteren voor promovendi, Discipline Overstijgend Onderwijs bij verschillende ziekenhuizen rondom thema’s als ‘werken met energie’, ‘samenwerken’, ‘hoe haal ik het beste uit mezelf’ enz.

Kosten een probleem? 

Mochten de kosten een grote drempel zijn om mee te doen met onze programma’s, neem dan even contact met ons op. We denken graag met je mee om tot een oplossing te komen!

Daarnaast is het zo dat de meeste werkgevers een budget beschikbaar stellen voor de opleiding en ontwikkeling van het personeel. Als werknemer kun je hier aanspraak op maken voor coaching, training of opleiding. Vraag je werkgever of hij wil investeren in jouw groei.