Sollicitatietraining artsen

Solliciteren kun je leren!

Geneeskunde is een geweldige studie. Wel vergeten ze jullie 1 ding te leren, namelijk hoe je moet solliciteren! Dus ga je voor een opleidingsplek of solliciteer je voor je eerste ANIOS plek? Wij helpen je graag!

Je kunt in een groep de sollicitatietraining voor artsen volgen, maar kunt ook voor de 1 op 1 coaching kiezen.

We helpen je om jouw eigen kwaliteiten helder te krijgen waardoor je zult opvallen in het sollicitatiegesprek. Tevens zorgen we ervoor dat je echt jezelf kan zijn tijdens het sollicitatiegesprek en dat je goed bent voorbereid. Wij zijn van mening dat dit de beste manier is om jouw droombaan binnen te slepen!

Sollicitatie boost

In een individueel gesprek helpt Heleen je om jouw verhaal duidelijk en met eigenheid te formuleren. Tot nu toe zijn bijna alle mensen die met Heleen geoefend hebben ook aangenomen!

Maak snel een afspraak met Heleen!

Kosten? Een los gesprek van 1 à 1,5 uur kost €120,- Wil je ook dat er naar jouw sollicitatiebrief gekeken wordt? Dan kost dat samen met het oefenen €170,-.

Sollicitatietraining ‘gaan voor die baan!’

Wil jij vol vertrouwen je sollicitatie gesprek tegemoet gaan? Boost je solliciatie in onze training van 3 uur!
We gaan aan de slag met vragen zoals: hoe val jij op? hoe blijf je bij jezelf? waarom moeten we jou aannemen?

Je gaat naar huis met concrete tools om zelfverzekerd je sollicitie in te gaan.

Schrijf je snel in voor de training ‘gaan voor die baan’

Kosten? €50,-

Kosten een probleem? 

Mochten de kosten een grote drempel zijn om mee te doen met onze programma’s, neem dan even contact met ons op. We denken graag met je mee om tot een oplossing te komen!

Daarnaast is het zo dat de meeste werkgevers een budget beschikbaar stellen voor de opleiding en ontwikkeling van het personeel. Als werknemer kun je hier aanspraak op maken voor coaching, training of opleiding. Vraag je werkgever of hij wil investeren in jouw groei.