MENS IN DE DOKTER

Solliciteren kun je leren!

Wanneer je weet wat je wil worden dan wil je die baan natuurlijk binnenslepen. Wij helpen je graag om jouw eigen kwaliteiten helder te krijgen waardoor je zult opvallen in het sollicitatiegesprek. We geven concrete tools zodat jij echt jezelf kunt zijn tijdens het sollicitatiegesprek.

Sollicitatie boost | 1 op 1

In een individueel gesprek helpt Heleen je om jouw verhaal duidelijk en met eigenheid te formuleren. Meestal is 1 gesprek al genoeg om goed voorbereid jouw sollicitatie in te gaan. Tot nu toe zijn bijna alle mensen die met Heleen geoefend hebben ook aangenomen!

Kosten: Een gesprek van 1,5 uur kost €180,- (studenten krijgen 30% korting).

Sollicitatiebrief

Het sollicitatieproces begint met een goede brief; jij wil opvallen in de stapel. Claire helpt je om jouw brief tot leven te laten komen.

Kosten: €50 per brief.

Sollicitatietraining ‘gaan voor die baan!’

Groepstraining (max 12 deelnemers) waarin we ingaan op jouw unieke combinatie van eigenschappen en kwaliteiten. Je gaat naar huis met concrete tools om zelfverzekerd jouw sollicitatie in te gaan.

Deze training staat gepland op woensdagavond 10 oktober 2018. Meld je aan door contact met ons op te nemen.

Kosten? €50,-

Op maat 

We geven regelmatig workshops van 1-2 uur over solliciteren voor groepen tot 50 deelnemers. Zo werken we bijvoorbeeld samen met Aprove, de promovendi vereniging van het AMC, promovendi vereniging ICarVu van het VuMC en geven we workshops voor de honour studenten van het AMC.

Voor wie? Co-raad, promovendi-vereniging, carrièredag, symposium, congressen etc.