MENS IN DE DOKTER

In de zorg werken we altijd samen in een team. Alhoewel, soms is de vraag of we echt SAMEN werken en of wel wel sprake is van een TEAM…  Zorgprofessionals hebben over het algemeen veel hart voor de zaak. In sommige teams werken al die harten soepel samen en in andere teams lijken alle goede bedoelingen niet echt samen te komen.

Wij denken dat een team optimaal functioneert als mensen zichzelf mogen zijn en hun kwaliteiten kunnen inzetten voor het team. Daarvoor is een veilige en open sfeer een basisvoorwaarde. Daarnaast is het prettig om inzicht te hebben in samenwerking, goede modellen om daarvoor te gebruiken zijn bijvoorbeeld DiSC en de teamrollen van Belbin.

Wij werken graag met teams om de samenwerking weer echt te versterken. We vinden het een kick om de talenten die in het team zitten te belichten zodat ze optimaal ingezet kunnen worden. Uiteraard doen we dit vanuit een veilige en open sfeer.

Op maat

We geven trainingen en workshops altijd op maat o.a. voor Stichting Medical Business, huisartsenpraktijken, vakgroepen binnen ziekenhuizen enz.
Wil je jouw team beter laten functioneren of gewoon een leuk en nuttig team uitje? We bespreken graag wat de wensen zijn zodat we een voorstel kunnen maken.